Om os

Remta.dk ejes af Festudlejning-Kbh, som udlejer og servicerer firmaer og private med madvogne ved festlige arrangementer. Vi udlejer og sælger også køkkenmaskiner og funktionsmaskiner. Vi har importen af Remta produkter i Danmark.

Vores ambition er at levere madvogne og andre produkter til både private festlige lejligheder og firmaarrangementer. Vi leverer gerne til alle typer arrangementer, som har brug for at få arrangement og fest gjort unik.

I vores firma udlejer og sælger vi også professionelt køkken- og funktionsudstyr, hvilket med REMTA importen sikrer kvalitet og gode priser.

Kontakt os gerne på telefon eller via vores formular på denne side, hvis du vil høre mere om os. Besøg også gerne vores webshop.

Med venlig hilsen
Festudlejning-Kbh.dk
Peter Adelgaard
Tlf. 31319530

Kontakt Remta.dk


Kommercielle maskiner til køkken og catering samt mere om os

Vi kan hjælpe dig med professionelle maskiner til brug i køkken og på serveringsarealer hos restauranter, barer, caféer, hoteller, kantiner,  festivaler, firmaer, institutioner, foreninger, klubber og andre med behov for produktion af mad- og drikkevarer samt servering. Herunder også til firmaer, som udlejer køkkenmaskiner og funktionsmaskiner i catering og festindustrien.

Kvalitetsprodukter fra REMTA

Vi ejer importen af kvalitetsprodukter fra REMTA, som er Tyrkiets førende producent og forhandler af kommerciel catering og kommercielt køkkenudstyr. Vi tilbyder en bred vifte af kommercielt køkkenudstyr til din café, bar, deli, cateringvirksomhed eller restaurant.

Vi føler os forpligtet til at forsyne vores kunder med det fineste udstyr til din virksomhed og ser frem til at hjælpe dig med at udstyre dit kommercielle køkken med alle de værktøjer, du har brug for.

Vi udlejer også madvogne

Vi udlejer via vores firma Festudlejning-kbh også madvogne til private fester og firmafester. Vi kan hjælpe dig med at gøre din fest til den perfekte oplevelse. Læs mere på vores sider: Lej en pølsevognlej en kebabvogn, leje en churros vogn eller  Vi kan også hjælpe med at leje en dessert- og isvogn. Vi kan også hjælpe dig med et pandekage setup og madpandekager.

Valget er dit, besøg vores sider og læs mere om mulighederne. Vores firma kan også helt generelt hjælpe dig med en række ydelser omkring udlejning til fest. Besøg gerne vores Festudlejning-KBH og tag meget gerne kontakt for at tale om din næste fest. 

Scroll to Top