Kontakt Os

Du er altid velkommen til at kontakte Remta.dk og Festudlejning-KBH. Ønsker du besøg af vores madvorgne eller hjælp til din fest, så står vi klar med hjælp.

Har du brug for at leje eller købe maskiner til kommerciel brug, så skriv gerne til os eller giv os et kald på telefon. Du kan læse mere om os her og besøg også gerne vores webshop.

Med venlig hilsen
Festudlejning-Kbh.dk
Peter Adelgaard
Tlf. 31319530

Kontakt Remta.dk


Kommercielle maskiner til køkken og catering

Vi kan hjælpe dig med professionelle maskiner til brug i køkken og på serveringsarealer hos restauranter, barer, caféer, hoteller, kantiner,  festivaler, firmaer, institutioner, foreninger, klubber og andre med behov for produktion af mad- og drikkevarer samt servering. Herunder også til firmaer, som udlejer køkkenmaskiner og funktionsmaskiner i catering og festindustrien.

Kvalitetsprodukter fra REMTA

Vi ejer importen af kvalitetsprodukter fra REMTA, som er Tyrkiets førende producent og forhandler af kommerciel catering og kommercielt køkkenudstyr. Vi tilbyder en bred vifte af kommercielt køkkenudstyr til din café, bar, deli, cateringvirksomhed eller restaurant.

Vi føler os forpligtet til at forsyne vores kunder med det fineste udstyr til din virksomhed og ser frem til at hjælpe dig med at udstyre dit kommercielle køkken med alle de værktøjer, du har brug for.

Vi udlejer også madvogne

Vi udlejer via vores firma Festudlejning-kbh også madvogne til private fester og firmafester. Vi kan hjælpe dig med at gøre din fest til den perfekte oplevelse. Læs mere på vores sider: Lej en pølsevognlej en kebabvogn, leje en churros vogn eller  Vi kan også hjælpe med at leje en dessert- og isvogn. Vi kan også hjælpe dig med et pandekage setup og madpandekager.

Valget er dit, besøg vores sider og læs mere om mulighederne. Vores firma kan også helt generelt hjælpe dig med en række ydelser omkring udlejning til fest. Besøg gerne vores Festudlejning-KBH og tag meget gerne kontakt for at tale om din næste fest. 

Scroll to Top